Om oss på Futurumtix AB

om oss,Futurumtix AB

Om oss, Historia, vision och utmaningar

Om oss Futurumtix AB, vi är ett bolag som har mångårig erfarenhet inom fastighetsnära tjänster och entreprenadarbeten i många former.
I grunden så startades företagetaget av Joakim och Henrik, två kollegor som utvecklade en vänskap under tiden de arbetade tillsammans. Denna vänskap ledde till tankar och önskan av nya utmaningar i livet där de kunde ha mer långsiktiga mål.

Den önskan skapade ett driv att starta eget företag där de kunde utveckla sina kunskaper samt skapa en trygg och bra framtid för sig och sina medarbetare. I denna vision så spelar utveckling och personligt engagemang en stor roll.

Våra tidigare erfarenheter innefattar allt från att ha byggt t.ex. småhus, timmerstugor, bryggor, parkeringar/uppfarter samt växthus och villor.

I vårt arbete så jobbar vi så hållbart som möjligt genom att återanvända material som blir över samt ständigt hålla transporter och minskning av överspill i åtanke. Vi vet dock att förbättringar alltid kan göras och strävar mot att hitta dessa möjligheter och att implementera dem i vårt arbete och tänk.

Vi vill sprida information till er som redan finns i vårt kontaktnät och förhoppningsvis väcka nyfikenhet hos er vi ännu inte känner.
Men vi söker nu nya projekt och erfarenheter och inget jobb är för litet.
Vid funderingar kontakta oss gärna. Titta gärna på !nstagram för aktuella projekt

Fastighetens partner i framtiden